Strandvakantie Tenerife
o.v.v. wijzigingen 1.634 €
Tenerife, Spanje

Strandvakantie Tenerife

Swim-up
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 9 november 2023
Ref ID: 7030055
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.268 €
Dit reisidee is gemaakt op: donderdag 9 november 2023

Over de bestemming

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden, een tot Spanje behorende eilandengroep in de Atlantische Oceaan, 200 km van de kust van Marokko en de Westelijke Sahara. Tenerife is met bijna 900.000 mensen het eiland met de meeste inwoners van Spanje. De grootste vulkaan van het eiland is El Teide, die met 3718 meter meteen de hoogste berg van het grondgebied van Spanje is.
Meer informatie

Inbegrepen diensten

18 mei
Reizen van Amsterdam naar Tenerife
Vertrek
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5833
13:00 - Rotterdam, Rotterdam (RTM) Alternatieve luchthaven
16:35 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5833
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
18 mei
Transfer
Transfer van Tenerife Sur Reina Sofia (TFS) naar Royal Hideaway Corales Beach, part of Barceló Hotel Group - Adults Only

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
18 mei
Geselecteerd hotel:
7 Nachten
Royal Hideaway Corales Beach, part of Barceló Hotel Group - Adults Only 9,3 Grandioos
Adeje - Op 28,4 km van het centrumBED & BREAKFAST Avenida Virgen de Guadalupe 21, Adeje 38679 Junior suite front sea view
Met een verblijf bij Royal Hideaway Corales Beach, part of Barceló Hotel Group - Adults Only bevind je je centraal in Adeje, op 5 min. rijden van Strand van Fañabé en Playa El Duque. Dit hotel met luxe voorzieningen ligt op 7,8 km van Siam Park en op 4 km van Golf Costa Adeje.Ontspan met massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen wanneer je de volledig uitgeruste spa bezoekt. Je vindt de recreatieve voorzieningen vast wel leuk, met onder meer 2 buitenzwembaden, een healthclub en een sauna. Dit hotel bevat ook gratis wifi, conciërgeservices en cadeauwinkels/kiosken.Doe of je thuis bent in één van de 121 klimaatgeregelde kamers met een minibar en een lcd-televisie. Alle kamers hebben een balkon. Er is gratis wifi op de kamer als je op het internet wilt surfen. De privébadkamers zijn uitgerust met designer toiletartikelen en haardrogers.Geniet van lokale en internationale gerechten bij El Rincón de Juan Carlos, een gastronomisch restaurant met een bar/lounge en uitzicht op de zee. Je kunt ook lekker in je kamer blijven en van de 24-uurs roomservice profiteren. Sluit je dag af met een drankje in een poolbar. Dagelijks kun je tegen betaling genieten van een lekker ontbijtbuffet, dat geserveerd wordt van 08.00 uur tot 11.00 uur. Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, gratis kranten in de lobby en een stomerij/wasserijservice. Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur per dag tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je parkeerplaatsen.
More suggested hotel options
25 mei
Transfer
Transfer van Royal Hideaway Corales Beach, part of Barceló Hotel Group - Adults Only naar Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)

Shuttle

Standaard Standaard gedeelde Shuttle (Bus)
  • Geen wachttijd
25 mei
Reizen van Tenerife naar Amsterdam
Terug
Transavia Holland
Transavia Holland Transavia Holland - HV5834
17:25 - Tenerife, Tenerife Sur Reina Sofia (TFS)
22:45 - Rotterdam, Rotterdam (RTM) Alternatieve luchthaven
Rechtstreeks Tarief: Basic
Vervoer:  HV5834
Reisklasse: Economy
Tarief: Basic
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 3.268 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 1
Vlucht 2
Accommodaties 1
Transfers 2

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes