Treinreis Vancouver | Portland
o.v.v. wijzigingen 2.190 €

Treinreis Vancouver | Portland

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 29 november 2023 - Vertrek : zaterdag 27 april 2024
Ref ID: 7246612
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.380 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 29 november 2023 - Vertrek : zaterdag 27 april 2024
Bestemmingen: Vancouver, Seattle WA, Tacoma WA, Portland OR

Beschrijving

Van dag tot dag

27 apr
Reizen van Amsterdam naar Vancouver
Vertrek
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL681
15:20 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
15:55 - Vancouver, Vancouver Intl (YVR)
9uur 35min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL681
Reisklasse: Economy
27 apr
1. Vancouver
Overnachten
Over de bestemming:

Eén van de leukste steden van Canada is Vancouver. De stad is prachtig gelegen aan de Grote Oceaan en wordt aan de andere kant begrensd door de Coast Mountains. In Vancouver vindt u bijzondere stadsparken, mooie baaien, een van de grootste Chinatowns van Noord-Amerika en een gezellig centrum.

De oudste wijk van Vancouver is Gastown. Hier bevinden zich talloze boetiekjes, gezellige cafés, leuke eettentjes en mooi gerestaureerde panden. Vergeet niet om de unieke Steam Clock op de hoek van Cambie en Water Street te bewonderen. De klok werkt op stoom en produceert iedere 15 minuten een melodietje.

Vancouver is uitstekend per fiets te verkennen. Er is een fietsroute die helemaal langs de seawall loopt en fietsers langs alle leuke wijken van de stad en het prachtige Stanley Park voert. Bij Brockton Point zijn 9 totempalen te zien die allemaal een historisch verhaal vertellen. Op de terugweg mag het verkennen Granville Island – waar de grootste markt van Vancouver bezocht kan worden - niet worden overgeslagen.

Daarnaast is de Vancouver Lookout een echte must-visit. Een glazen lift aan de buitenkant van het gebouw brengt u naar een observatieplatform op circa 160 meter hoogte!

Meer informatie
30 apr
Reizen van Vancouver naar Seattle WA
Amtrak - 2V517
06:35 - Vancouver, Vancouver, British Columbia
11:00 - Seattle (King St. Station), Washington
4uur 25min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
30 apr
2. Seattle WA
Overnachten
Over de bestemming:

Omringd door water en bergen is Seattle één van de mooist gelegen steden van Amerika. De stad ligt in de westelijke staat Washington en is de thuishaven van Boeing, koffieketen Starbucks en Microsoft. Er is hier genoeg te beleven!

Het symbool en de grote eyecatcher van de stad is de Space Needle. Deze 184 meter hoge toren in het Seattle Centre is ontworpen voor de wereldtentoonstelling van 1962. De glazen lift brengt u naar het observatieplatform met een prachtig uitzicht over de stad, de Cascade Mountains, Mount Rainier en de Puget Sound. Een andere aanrader in de stad is de Pike Place Market. Deze actieve boerenmarkt bestaat al 100 jaar en is daarmee de oudste van de Verenigde Staten. Hier vindt u verse etenswaren waaronder kaas, vis, vlees, pasta en nog veel meer.

Rond Pioneer Square, in het oude centrum van Seattle, kunt u het ondergrondse deel van de stad verkennen tijdens een van de Underground Tours. Als u even weg wilt uit de drukke binnenstad, kunt u een van de eilandjes in de Puget Sound bezoeken. Daarnaast biedt de omgeving van Seattle schitterende natuurlijke landschappen die zeker het verkennen waard zijn.

Meer informatie
02 mei
Reizen van Seattle WA naar Tacoma WA
FlixBus
FlixBus - FLIXUS
07:40 - Seattle Bus Station
08:40 - Tacoma, WA, Tacoma (G St & Puyallup Ave)
1uur 0min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
02 mei
3. Tacoma WA
Overnachten
Over de bestemming: Tacoma + Pierce County is een plek voor mensen die niet bang zijn om door de bossen van Mount Rainier te trekken in de regen, niet bang zijn om te zweten in de hitte van de glasblazerij en veerkrachtig de grond bewerken die enkele van 's werelds beste rabarber voortbrengt. Van de wateren van Puget Sound tot Mount Rainier en alles daartussenin, de gemeenschappen van Pierce County zijn uniek. Probeer de rabarbertaart in Sumner of antiek in Puyallup. Maritieme ervaringen zijn te vinden in Gig Harbor, terwijl majestueuze tuinen in Lakewood liggen. Ontdek de geschiedenis in Fife of maak contact met de natuur op Mount Rainier. Met elk slechts een autorit verwijderd van de glaskunstscene van Tacoma, is het gemakkelijk om eropuit te gaan en te verkennen.
Meer informatie
04 mei
Reizen van Tacoma WA naar Portland OR
Amtrak - 2V517
11:30 - Seattle (King St. Station), Washington
14:55 - Portland (Amtrak - Union Station), Oregon
3uur 25min Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Tarief: Value
04 mei
4. Portland OR
Overnachten
Over de bestemming:

Portland is een stad in Oregon, Verenigde Staten, dat ook wel ‘The City of Roses’ wordt genoemd. In het centrum hangt een relaxte sfeer, waar bezoekers kunnen genieten van een dorpsgevoel.

Portland is de ideale stad om te verkennen per fiets, aangezien het een van de groenste steden ter wereld is. Een gids kan u naar diverse hoogtepunten brengen, zoals de Oregon Zoo, China Town, Japanse tuin en warenhuizen waar u belastingvrij kunt winkelen.

Het is ook leuk om een bierproeverij te doen in een van de brouwerijen. De bijnaam van Portland is dan ook Beervana. Daarnaast staat Portland bekend om de foodtrucks. Verspreid door de stad staan er wel meer dan 600. Het is dan ook niet zo raar dat Portland een reputatie heeft als ‘Beer and Food Cart Capital of the World’. 

Tip: Ga naar VooDoo waar u de meest heerlijke donuts kunt halen! Het is er vaak heel druk, maar niet getreurd: ze zijn 24 uur per dag geopend.

Meer informatie
04 mei
Geselecteerd hotel:
2 Nachten
06 mei
Reizen van Portland OR naar Amsterdam
Terug
KLM Royal Dutch Airlines
KLM Royal Dutch Airlines KLM Royal Dutch Airlines - KL6008 - Uitgevoerd door: Delta Air Lines
13:35 - Portland, Portland Intl (PDX)
08:30 - Amsterdam, Schiphol (AMS)
+1 dag 9uur 55min 0 PC Rechtstreeks
Vervoer:  KL6008 Uitgevoerd door:  Delta Air Lines
Reisklasse: Economy
opmerkingen:

Dit reisvoorstel is speciaal voor u op maat gemaakt, ovv actuele beschikbaarheid, tussentijdse prijswijzigingen en typefouten. 


Totale prijs o.v.v. wijzigingen 4.380 €
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 4
Vlucht 5
Accommodaties 4

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes